Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138

Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138
 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_jc138
138,00 RON

TVA inclus

In stoc, Livrare 1-2 zile

Cantitate
 
Rapid si precis, termomentrul cu infrarosu JC138 de la Joycare monitorizeaza temperatura...Mai multe
Informații produs "Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138"

Rapid si precis, termomentrul cu infrarosu JC138 de la Joycare monitorizeaza temperatura corporala prin detectarea fluxului sanguin arterial de pe frunte sau canalul auricular.

Cum functioneaza termometrul cu infrarosii
Datorita senzorilor infrarosu, termometrul Joycare detecteaza caldura si afluxul arterial in corespondenta cu fruntea. Fruntea este irigata de artera temporala care aduce sangele de la inima spre creier; daca glisati proba de la bolta fruntii catre tample, termometrul va detecta imediat temperatura corpului intr-un mod precis și de incredere. Este un mod usor si eficace de masurare, cu numeroase avantaje; este rapid, ideal pentru utilizare la copii, chiar si atunci cand aceștia dorm.

Cum sa efectuati masurarea
Apasati butonul de pornire; pentru a va asigura de o functionare corecta, atunci cand porniti dispozitivul verificati daca pe afisaj apar in ordine: toate segmentele luminate timp de cateva secunde, ultima temperatura detectata, apoi L, °C
Aduceti capul termometrului aproape de frunte, in centru, sub linia parului, avand grija sa nu intre in contact capul de masurare cu pielea (distanta mai mica de un cm) si apasați pe scan.
Alunecati dispozitivul spre tample cu o miscare continua, ascendenta. Temperatura va fi aflata in 3-4 secunde si vizualizata imediat pe afisaj.
Observație: Daca va uscați sau spalați fruntea, pielea se poate raci. Prin urmare, masurarea temperaturii nu mai poate fi sigura. Inainte de a incepe masurarea, asigurați-va ca pielea dvs. este uscat și curata (pielea trebuie sa fie intotdeauna curata, netranspirata, sa nu fie uda sau plina de ulei). Urmați cu atenție instrucțiunile și mișcați cu delicatețe termometrul in contact ușor cu pielea.

Caracteristici termometru:

  • Este ideal in cazul masurarii temperaturii bebelusilor si copiilor mici, datorita rapiditatii cu care masoara temperatura
  • Termometrul Joycare ofera doua variante de masurare a temperaturii: la nivelul fruntii si prin lipirea termometrul de urechea copilului
  • Timpul de masurare: doar 3-4 secunde
  • Baterii: 3V – CR2032 (incluse)
  • Durata bateriei: 3000 de masurari
  • Selectare ºC / Fº
  • Inchidere automata in 60 de secunde.

 

Link-uri către "Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Caracteristicile "Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138"
Garantie: 1 an
Tip termometru: Infrarosu
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Termometru frontal cu infrarosu Joycare JC138"
Ultimele vizualizate